Vásárlási tudnivalók

Vásárlási tudnivalók, adatvédelem

 

Bejelentkezés, kijelentkezés, regisztráció
A vásárláshoz nem kell mást tennie, mint a Rendelés fülre kattintva megjelenő űrlapon kitölteni a vásárláshoz szükséges adatokat. Az űrlapon található Feliratkozás hírlevélre kérelmével hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Be Free Kft. nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban ill. minden hírlevélen megtalálható leiratkozó link segítségével bármikor visszavonhatja.

 

A Rendelés elküldése gombra kattintás után az Ön által megadott e-mailcímre a megadott rendelési adatokkal e-mailt küldünk, melyen az adott rendelési szándékát véglegesítheti.
A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük. A beérkezett rendelések feldolgozása után Önt egy újabb e-mailben értesítjük fizetési mód (készpénz/előreutalás/utánvét) függvényében a további tudnivalókról.

Végül a csomag elkészülte után még egy értesítést küldünk a csomag postára adásáról ill. várható érkezéséről

 

 

Szállítás

A raktáron lévő útiszótárak szállítási határideje 1-2 munkanap.
A szótárat a GLS csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el a mgadott címre. (Postai úton, postafiókcímre nem kézbesítünk.) A postaköltség előreutalás esetén 450 Ft, utánvét esetén 1290 Ft.

 

A GLS a csomag feladását követő munkanapon szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, felvehessük Önnel a kapcsolatot. Utánvétnél utalvánnyal vagy bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.


Online rendelés készpénzes, partnereinknél történő átvétele
A rendelés véglegesítése után partnereinknél történői átvételnél kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső partnerünket. Csomagját a rendelés leadását követő azonnal, max 2 munkanapon belül veheti át partnerünk nyitvatartási ideje alatt, melyről külön értesítést küldünk e-mailen. Nevének és címének megadásával azonban Ön is érdeklődhet a csomag állapotáról az átvételre megjelölt partnerünk telefonszámán.


Vásárlás külföldről
Külföldi megrendelés esetén a könyvek értékét és a postaköltséget és a banki költséget előre kérjük kifizetni. Ha megfelel Önnek ez a lehetőség válasz-emailben jelezzük az költséget kiszámolja, és elküldjük Önnek cégünk bankszámlaszámával és banki adataival együtt. Megrendelt könyveit a Magyar Posta Zrt. rendszerén keresztül juttatjuk el Önhöz, a Magyar Posta Zrt. mindenkori nemzetközi díjtáblázata alapján. (A díjtáblázatok letölthetők a www.posta.hu oldalról.)

 

 

Termékgarancia

A megrendelt könyvekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követo leheto legrövidebb időn belül írásban tájékoztasson minket az info@thaiszotar e-mail címen. Hibás teljesítés esetén a megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: - elsosorban kicseréljük - ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstol elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) a Be Free Kft.-t terhelik.


Elállás joga
Ön a vásárlástól a megrendelt terméket tartalmazó csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül - figyelemmel a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4.§- ra - indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén elegendő az ellálási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Elállás esetén a terméket sértetlen - külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes - állapotban a megrendelő nevének feltüntetésével saját költségén küldje vissza az Be Free KFT 9023 Győr, Mészáros Lőrinc u. 12.alatti címére. Az Ön által kifizetett vételárat az elállást követő harminc napon belül visszatérítjük. Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket Ön köteles viselni. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítésére igényt tartunk.


Az adatvédelemről
Az Be Free KFT tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait. A regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeli - figyelemmel az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvényre -, és csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Ön, mint felhasználó tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban ill. minden hírlevélen megtalálható leiratkozó link segítségével bármikor visszavonhatja.

 

Az oldalakon megjelenő adatokról
Oldalainkon megjelenő információk az Be Free KFT tulajdonát képezik. Az anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú használata engedélyezett. Az itt található anyagokat a látogató nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. Adatainkat a legnagyobb gondosság mellett állítottuk össze, de az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.


Hivatkozások más webhelyekre
A külső webhelyekre való hivatkozásokat kizárólag az Ön tájékoztatása és kényelme céljából biztosítjuk. Ezen hivatkozások használatakor Ön elhagyja a Honlapunkat. A jelen Személyi adatvédelmi nyilatkozat nem vonatkozik a Honlapunkon hivatkozott webhelyek tájékoztatási szokásaira, és nem szabályozzuk azok tartalmát vagy adatvédelemre vonatkozó irányelveit. Javasoljuk Önnek, hogy gondosan vizsgálja meg a felkeresett webhelyek adatvédelemre vonatkozó irányelveit.


Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunknak a következő elérhetőségeken:

 


Be Free Kft.

 

E-mail: info@thaiszotar.hu

 

Telefon: 06-20/233-7333 (munkanapokon: 8-20-ig)
Képviselő: Horváth Tibor ügyvezető igazgató
Székhely: 9155 Lébény, Római u. 21.
Levelezési cím: 9023 Győr, Mészáros Lőrinc u. 12.
Adószám: 14071502-2-08
Cégjegyzékszám: Cg. 08-09-015427 (bejegyezve a Győr-Moson-Sopron Megyi Bíróság, mint Cégbíróság által)